Kulmakorvessa tapahtuu

Kulmakorvessa sijaitseva urakka on Terrawise oy:n kahden yksikön, Infrayksikön sekä kiviainesyksikön yhteisprojekti. Infrayksikkö esirakentaa alueelle tulevia työpaikkatontteja sekä katua n. 3,5 km. Louhittavaa kalliota n. 40 hehtaarin urakka-alueella on n. 2,5 milj. m3. Urakka sisältää myös pilaantuneen maaperän kunnostusta ja sen on määrä valmistua vuonna 2025. Ylimääräiseksi jäävän kiviaineksen Terrawisen Kiviainesyksikkö myy pois.

Kulmakorven kiviainesaseman avauduttua, Terrawisen pyörittämien kiviainesmyyntipisteiden määrää Uudenmaan alueella nousi viiteen. Muualla Suomessa Terrawisella on kiviainesmyyntipisteitä Varsinais-Suomessa 4 kpl ja Pirkanmaalla 3 kpl.

Kulmakorven keskeisen sijainnin takia, Turun moottoritien vieressä ramppien läheisyydessä, monet Espoon alueen urakoista tuovat maa-aineksensa Kulmakorven maavastaanottopaikalle. Koska maa-ainesta tuovat kuorma-autot jäävät tyhjiksi Terrawisen kiviainespisteen lähellä, mahdollistaa se kiviaineksen viemisen työmaille paluukuormana. Näin meno-paluukuormat hyödynnetään, mikä on kustannustehokkaampaa sekä hiilijalanjälkeä pienentävää, kun tyhjänä ajoa ei tapahdu.

Haluamme tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua asiakkaillemme, minimoimme esimerkiksi kuormansaannin odotusajan riittävän lastauskaluston avulla. Tällä hetkellä Kulmakorven kiviainesasemalta on saatavissa kahta kivilajiketta, 0/90 sekä 0/32, mutta lokakuun edetessä muitakin lajikkeita tulee saataville.

Kiviaineksen osto onnistuu ottamalla yhteyttä verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta, tai soittamalla kiviainesmyyjillemme. Kiviainekset on mahdollista noutaa kiviainespisteiltämme tai pyytää toimitusta työmaallesi.

Lisätietoja kiviainesmyynnistämme saat Iiro Honkaselta, 0400 150 808, iiro.honkanen@terrawise.fi

sekä Seppo Hirvilammelta, 040626 6202 seppo.hirvilampi@terrawise.fi

Kulmakorventie 1, 02820 ESPOO