Louhinta

Me muovaamme kiveä mahdollisuuksille

Kallio lohkeaa hiljalleen pienemmiksi kappaleiksi, kivenlohkareet jalostuvat hienoksi murskeeksi ja näin tulevien teiden sora on saanut alkunsa. Heidän viisaat liikkeensä ovat niin huolellisia ja taitavia, kun he kuuntelevat kallion hiljaista viestiä ja muovaavat kiveä mahdollisuuksille.

Aamun sarastuksen vaihtuessa illan hämärään alkaa kallion voima vähitellen väistyä ja he näkevät louhintatyönsä tuloksen: avoimen alueen, joka jää odottamaan uusia teitä ja rakennuksia.

Avolouhinta

Avolouhinnan avulla voimme luoda tarvittavan tilan rakennusten perustuksille tai muokata maastoa suunnitellun rakennusprojektin vaatimuksia vastaavaksi. Käytämme erilaisia louhintatekniikoita, kuten räjäytystä sekä tarkkuuslouhintaa varmistaaksemme tehokkaan ja turvallisen työn suorittamisen. Hoidamme ammattitaidolla talojen pohjalouhinnat, rakennusten pohjat, kadut, tiet, piha-alueet sekä sisäpihat.

Kanaalilouhinta

Kanaalilouhinta on tehokas menetelmä vesi- ja viemärilinjojen, salaojien sekä kaapelikanavien toteutukseen. Kanaalilouhinta mahdollistaa korkealaatuisen lopputuloksen vaativissakin kaupunkiympäristöissä.

Vedenalainen louhinta

Vedenalaisen louhinnan avulla voidaan madaltaa kalliopinnan korkeutta vesistöissä monenlaisten tarpeiden mukaan. Vedenalainen louhinta on oikea valinta, kun kyse on väylistä, laitureista tai rannoista. Takaamme turvallisen vedenalaisen louhinnan myös erilaisten rakenteiden läheisyydessä.

Räjähteetön louhinta

Tarjoamme ammattitaitoista räjähteetöntä louhintaa monenlaisiin tarpeisiin. Palvelumme kattavat useita tehokkaita menetelmiä, kuten hydraulisen kiilauksen, lujituksen, irtiporauksen, vaijerisahauksen ja kemiallisen paisunta-aineen irrotuksen. Räjähteetön louhinta on erinomainen vaihtoehto kohteisiin, joissa perinteisten räjäytystöiden käyttö ei ole mahdollista tai suositeltavaa.

Ota yhteyttä

Esa Soininen
Yksikönjohtaja
Louhinta
040 716 9901
esa.soininen@terrawise.fi