Infrarakentaminen 2018-06-04T10:59:04+00:00

Infrarakentaminen

TerraWise toteuttaa monipuolista infrarakentamista asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Voimme toimia kohteen päätoteuttajana tai tehdä urakan osakokonaisuuksia. Ammattitaitoamme hyödyntäen toteutamme työt yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijoiden sekä viranomaisten kanssa huomioiden kohteen erikoispiirteet ja ympäristöolosuhteet. Olemme mielellämme mukana jo hankkeen suunnitteluvaiheessa, jolloin voimme yhdessä hyödyntää laajaa Infra-alan osaamistamme.  Tällöin lopputuloksena on kustannustehokas, ympäristön huomioiva sekä asiakkaan toiveet täyttävä projekti, josta voimme olla yhdessä ylpeitä.

Liikenneväylät ja vesihuolto

Rakennamme ammattitaidolla sekä uudet kadut ja katujen saneeraustytöt vesihuolto- ja johtojärjestelmineen valmiiksi lopullisine pintarakenteineen ja varusteluineen. Toteutamme hankkeet laadukkaasti ja ympäristö huomioon ottaen. Ei ole ongelma sijaitseeko kohde kalliolla vai pehmeiköllä, sillä meiltä löytyy ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin.

Liiketilojen sekä mittavien asuinrakennusten maa- ja pohjarakennustyöt

Toteutamme rakennuskaivantojen työt tilaajan suunnitelmiin perustuen sekä oman ammattitaitomme sekä kokemuksemme hyödyntäen. Yhteistyössä saamme aikaiseksi laadukkaan ja kokonaistaloudellisen lopputuloksen. Urakkarajaksi voimme sopia perustusten yläpinnan, jolloin rakentamista on helppo jatkaa eteenpäin. Teemme kaivujen ja täyttöjen ohella myös tarvittavat tuennat, louhinnat ja paalutukset.

Pohjavahvistus ja tuentatyöt

Toteutamme pohjanvahvistus ja tuentatyöt, joihin kuuluvat mm. teräsponttiset ankkuroidut tukiseinät ja massanvaihdot. Kauttamme saatte myös paalutukset ja stabiloinnit. Meillä on laaja kokemus työskentelystä haastavissa pohjaolosuhteissa ja tietämystä, miten nämä haasteet ratkaistaan kokonaistaloudellisella tavalla.

Betonirakenteet ja sillat

Toteutamme betonirakenteita pääsääntöisesti osana muuta Infrarakentamista. Valikoimaamme kuuluvat sillat, tukimuurit, perustukset, paalulaatat sekä muut betonirakenteet. Meillä on myös sillan korjaukseen tarvittavat pätevyydet.

Muut erikoistyöt

Meiltä kannattaa kysyä tarjousta kaikista Infrarakentamiseen liittyvistä töistä ja rakenteista. Voimme yhdessä ideoida ja toteuttaa monipuolisesti erilaisia hankekokonaisuuksia.

PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ
Yhteystiedot