TerraWise Kasvualustat2022-12-20T10:17:21+02:00

Kasvualustat

Kuormaus

Ma-pe klo. 06:00-17:00

Teollisuustie 37, 33960 Pirkkala

Muina aikoina tiedustelut numerosta

+358 40 834 2722

Terrawise Oy tarjoaa kasvualustoja  ammattitaidolla niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiinne noutomyyntinä tai suoraan kohteeseenne toimitettuna.

Puutarhamulta ja muut kasvualustat

TW – INFRA-multa

TerraWise – INFRA multa on korkealaatuinen ammattilaisten käyttöön tarkoitettu kasvualusta. Se soveltuu käytettäväksi erinomaisesti ympäristörakentamiseen sekä erilaisiin viherrakennuskohteisiin.

Ei suositella käytettävän syötävien kasvien kasvualustana. Saattaa sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvin siemeniä.

TW-Inframulta on koostumuksensa vuoksi helposti käsiteltävää ja kantavuutensa vuoksi soveltuu hyvin esimerkiksi siirtonurmien kasvualustaksi. Tuote on Infra RYL:n mukaista ja täyttää lannoiteasetuksen 5A2/1 luokan vaatimukset kasvualustana.

INFRA-multa koostuu

  • Hiekka 40%
  • Lietekomposti 40%
  • Tumma turve 20%

TW – Puutarhamulta

TerraWise – Puutarhamulta on seulottu, tutkittu ja peruskalkittu laatutuote, jolla saat parhaan kasvupohjan niin nurmikolle kuin kasveillekin. Mullan tuotanto on jatkuva prosessi, jossa laaduntarkkailu on merkittävässä roolissa. Tämän vuoksi puutarhamullan koostumus analysoidaan säännöllisin väliajoin korkean laadun varmistamiseksi.

TW – Kantava kasvualusta

TerraWise – Kantava kasvualusta suositellaan käytettäväksi katupuille katujen välisillä kaistoilla, jalankulku- ja paikoitusalueilla sekä kaupunkialueilla. Alueilla, missä pinnan kantavuusvaatimuksiin ei päästä tavallisella kasvualustalla, toimii kantava kasvualusta samanaikaisesti puiden kasvualustana sekä alueen kantavana rakenteena.

TW-Puisto- ja kenttämulta

TerraWise puisto- ja kenttämulta on seulottu ja lannoitettu levitysvalmis kasvualusta erilaisten puisto- ja urheilualueiden perustamiseen ja korjaamiseen. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi jalkapallo- ja urheilukentille, yleisötapahtuma-alueille ja muille kovaa kulutusta tarvitseville alueille.

Biohiilikasvualusta

TerraWise Biohiilikasvualusta on seulottu ja lannoitettu levitysvalmis kasvualusta erilaisten viheralueiden ja puutarhojen perustamiseen ja korjaamiseen. Tuotteella on erinomainen kosteuden ja ravinteiden pidättämis- ja luovuttamiskyky, jotka perustuvat huokoisen biohiilen käyttöön raaka-aineena.

Biohiili sekä hienorakeinen kalliosepeli raaka-aineena lisäävät kasvualustan ilmavuutta ja edesauttavat kasvien kasvamista. Tuotetta on saatavilla myös kantavana kasvualustana karkeampaan kalliosepeliin sekoitettuna. Katso Biohiilikasvualustan tuotekortti

Muut tuotteet

TW – Männynkuorikate

Kasvualustojen suojaksi asiantuntijamme suosittelevat TerraWise Männynkuorikatetta.

Tämä tasalaatuinen kuorikate valmistetaan murskaamalla männyn kuorikerroksesta ja tästä johtuen katteen upeat värisävyt vaihtelevat vuodenajasta riippuen. Keväällä kuorikate on väriltään vaaleamman ruskeaa ja myöhemmin kesällä tummempaa.

Go to Top