Kangasala – Kasvualustat

Vatialantie 200, 36100 Kangasala

Kuormaus: ma-pe klo 6:00-22:00
Tarjouspyyntölomake

KASVUALUSTAT

TW – INFRA multa

TerraWise – INFRA multa on korkealaatuinen ammattilaisten käyttöön tarkoitettu kasvualusta. Se soveltuu käytettäväksi erinomaisesti ympäristörakentamiseen sekä erilaisiin viherrakennuskohteisiin. Ei suositella käytettävän syötävien kasvien kasvualustana. Saattaa sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvin siemeniä. TW-Inframulta on koostumuksensa vuoksi helposti käsiteltävää ja kantavuutensa vuoksi soveltuu hyvin esimerkiksi siirtonurmien kasvualustaksi. Tuote on InfraRYL:n mukaista ja täyttää lannoiteasetuksen 5A2/1 luokan vaatimukset kasvualustana.

INFRA-multa koostuu:

  • Hiekka 40%
  • Lietekomposti 40%
  • Tumma turve 20%

TW – Puutarhamulta

TerraWise – Puutarhamulta on seulottu, tutkittu ja peruskalkittu laatutuote, jolla saat parhaan kasvupohjan niin nurmikolle kuin kasveillekin. Mullan tuotanto on jatkuva prosessi, jossa laaduntarkkailu on merkittävässä roolissa. Tämän vuoksi puutarhamullan koostumus analysoidaan säännöllisin väliajoin korkean laadun varmistamiseksi.

TW – Kantava kasvualusta

TerraWise – Kantavaa kasvualustaa suositellaan käytettäväksi katupuille katujen välisillä kaistoilla, jalankulku- ja paikoitusalueilla sekä kaupunkialueilla. Alueilla, missä pinnan kantavuusvaatimuksiin ei päästä tavallisella kasvualustalla, toimii kantava kasvualusta samanaikaisesti puiden kasvualustana sekä alueen kantavana rakenteena.

TW-Puisto- ja kenttämulta

TerraWise puisto- ja kenttämulta on seulottu ja lannoitettu levitysvalmis kasvualusta erilaisten puisto- ja urheilualueiden perustamiseen ja korjaamiseen. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi jalkapallo- ja urheilukentille, yleisötapahtuma-alueille ja muille kovaa kulutusta tarvitseville alueille.

Muut tuotteet

TW – Männynkuorikate

Kasvualustojen suojaksi asiantuntijamme suosittelevat TerraWise Männynkuorikatetta. Tämä tasalaatuinen kuorikate valmistetaan murskaamalla männyn kuorikerroksesta ja tästä johtuen katteen upeat värisävyt vaihtelevat vuodenajasta riippuen. Keväällä kuorikate on väriltään vaaleamman ruskeaa ja myöhemmin kesällä tummempaa.

Materiaalit toimitetaan kohteeseen sovittuna ajankohtana. Vaihtoehtoisesti materiaalin voi noutaa omalla kuorma-autolla noutopisteeltämme.