Louhinta 2018-06-04T11:04:00+00:00

Louhinta

Olemme alan osaaja jo vuosien takaa. Tarjoamme asiantuntemusta eri kohteisiin ammattitaitoisella, joustavalla sekä motivoituneella henkilökunnalla. Toteutamme louhinnat laadukkaasti ja aikatauluun sitoutuneesti. Erityistä tarkkuutta vaativat louhintatyöt ovat erityisosaamistamme.

Asiakkaitamme ovat niin julkinen sektori kuin pientaloasiakkaat. Otamme asiakkaan tarpeet huomioon ja toteutamme louhinnat aina suunnittelusta parhaaseen lopputulokseen. Työt suoritetaan turvallisesti ja noudatamme alan ohjeita ja määräyksiä.

Avolouhinta

Avolouhintaa suoritetaan, kun kallio on tulevien rakennusten, teiden, katujen tai pihojen esteenä. Toteutamme avolouhinnat kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

Kanaalilouhinta

Kanaalilouhintaa käytetään esimerkiksi, jos kunnallistekniikan tai salaojien tieltä tarvitsee poistaa kalliota. Toteutamme kanaalilouhintaa erityisesti kaupunkiympäristössä ja tyypillisiä kohteita ovat viemärien, putkien ja kaapeleiden kaivannot.

Louhinta ilman räjäytyksiä

Louhintaa ilman räjäytyksiä käytetään erityisherkissä paikoissa, jossa räjäyttäminen on kiellettyä tai se ei ole mahdollista, esimerkiksi kunnallistekniikan kaapeleiden, tunnelien ja rakennusten välittömässä läheisyydessä sekä salaojatöiden yhteydessä. Näiden rajoittaessa suoritetaan louhintaan hydraulisesti kiilaamalla tai paisunta-aine irrotuksella. Lisäksi teemme aukiporausta sekä vaijerisahausta.

Vedenalainen louhinta

Vedenalaista louhintaa käytetään esimerkiksi laiturihankkeissa, jossa vesiväylien tieltä on poistettava ylimääräinen kallio tai muiden rantarakennushankkeiden yhteydessä.

Kallion lujitus ja tiivistäminen

Suoritamme louhintojen yhteydessä mahdolliset lujitustyöt.

PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ
Yhteystiedot