Maa- ja viherrakentaminen 2018-07-10T09:56:44+00:00

Maa- ja viherrakentaminen

Tarjoamme laadukkaat maa- ja viherrakentamispalvelut esimerkiksi vesihuoltotyöt, katusaneeraukset, ympäristöalueiden maarakennustyöt sekä erilaiset pintarakennetyöt. Palvelukonseptiimme kuuluu myös kattavat palvelut taloyhtiöille.

Työn laadukkaasta toteutuksesta vastaa osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, joka huolehtii hankkeen onnistumisesta suunnitelmien ja aikataulun mukaisesti. TerraWisella on vuosien kokemus erilaisista kohteista, tutustu niihin referenssisivulta!

Maarakentaminen

Maarakentamisen kattavaan palvelutarjontaamme kuuluvat kaikki uudisrakennuksiin, että olemassa oleviin kiinteistöihin liittyvät maanrakennustyöt, kuten vesi-, viemäri- ja salaojatyöt. Toteutamme myös erilaiset ympäristöalueiden maarakennustyöt, esimerkiksi puistot, liikunta-alueet ja urheilukentät.

Perinteisemmän rakentamisen saralla meillä on vahvaa osaamista ja kokemusta erilaisten pihakansien saneerauksista pääurakoitsijan roolissa. Rakentamisen palveluihin kuuluvat myös erilaiset perustustyöt, varastot ja roskakatokset.

Viherrakentaminen

Viherrakentamisen palvelumme sisältävät kaikki pintarakennetyöt kivirakenteista aluevarustusten asentamiseen, leikkipaikat turva-alustoineen sekä takuuajan hoitotyöt.

Tarjoamme erilaiset pintarakenteet täysin valmiiksi, esimerkiksi puusta, kivestä tai viherrakenteista. Näitä ovat esimerkiksi terassit, portaat, luonnonkivet, betonituotteet sekä nurmikot.

Leikkipaikkojen leikkivälineiden hankinnan ja asentamisen lisäksi huolehdimme turva-alustojen rakentamisesta sekä tarvittavista käyttöönottotarkastuksista.

Taloyhtiöt

TerraWisen maa- ja viherrakentamisen palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki kiinteistöihin ja asumiseen liittyvät maanrakennus- ja vihertyöt, kallion louhimisesta viheralueiden takuuajan hoitotöihin asti.

Toteutamme suunnitelmat kokonaisuutena kustannustehokkaasti ja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työn korkealaatuisesta toteutuksesta vastaa ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut henkilöstö. Kaikki työt toteutetaan aina sovitussa aikataulussa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä tarjous kohteeseesi liittyen!

PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ
Yhteystiedot