Maa- ja infrarakentaminen

Vantaan kaupungille tehdään uutta, noin kilometrin pituista Luhtitien jatketta pääosin rakentamattomaan maastoon. Maaperä on savista, jonka vuoksi pohja on vahvistettu pilaristabiloimalla. Luhtitie avaa läpikulkuyhteyden Vihdintien ja Raappavuorentien välille. Katuyhteys on tärkeä erityisesti bussiliikenteelle, ja myös kevyen liikenteen reitistöä parannetaan samalla.
Espoon kaupunki rakennuttaa Kulmakorvessa sijaitsevaa aluetta uusiksi teollisuus- ja työpaikkatonteiksi. Projekti on alkanut elokuussa 2021, ja sen on määrä valmistua vuonna 2025. Uuden alueen tieltä louhitaan noin 2 miljoonaa kuutiota kalliota ja rakennetaan uutta katua noin 3,5 kilometriä.
Pääkaupunkiseudun ensimmäinen ostoskylä Helsinki Outlet sijaitsee Helsingissä, Kehä III:n varrella. Ostoskylä pitää sisällään noin 40 liiketilaa, jotka palvelevat asiakkaita. Toteutimme Helsinki Outletin moninaisten tie- ja asfalttialueiden rakentamisen.
Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Nokia Arena on Suomen suurin monitoimiareena ja tarjoaa tapahtumaelämyksiä jopa 15 000 ihmiselle kerrallaan. Areenan ympäristön liikennejärjestelyiltä edellytetään erityisiä toimenpiteitä, jotta ihmisten liikkuminen eri kulkumuodoilla olisi mahdollisimman sujuvaa. Toteutimme Areenan ympäristöön mittavan katujen perusparannuksen vaativassa kaupunkiympäristössä.