TerraWise yrityksenä 2017-08-22T11:37:10+00:00

TerraWise yrityksenä

TerraWise on kuten nimikin sanoo Maanviisas.

Se tarkoittaa, että asiakkaana saat meiltä käyttöösi Suomen parhaan tietämyksen, onpa sitten kyseessä yhdyskuntarakentaminen, maanrakennus, louhinta, viherrakentaminen, murskaus tai kiviaines. Me tunnemme maan ja Sinä hyödyt siitä.

TerraWise perustettiin joulukuussa 2015 ja sen muodostavat seitsemän asiantuntijayritystä Kanta Kaivu Oy, Cendigo Oy, Kallionporaus Arto Soininen Oy, Ympäristörakennus Saarinen Oy, JJ Kaivin ja Kallio Oy, Vihermali Oy, sekä uusimpana Konevuori Oy. Toimimme Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Toimintaa tukee Sentica Partners ja muita omistajia ovat toimiva johto ja yhtiön avainhenkilöt.

Tällä hetkellä TerraWisen yhteenlaskettu pro forma -liikevaihto on noin 90.000.000 € ja palveluksessa on noin 320 huippuammattilaista.

Kenelle?

Palvelemme niin yksityisiä yrityksiä, kuin julkista sektoria tinkimättömällä ja avoimella asenteella. Yksikään työ ei ole liian pieni tai suuri. Teemme työn aina samalla antaumuksella ja tarmolla.

Miten?

Haluamme, että asiakkaana olet tyytyväinen jokaisen projektin lopputulokseen.

TerraWisen seinätauluun on hakattu vaatimus siitä, että meiltä saat laadukkaimman palvelun ja lupauksen siitä, että aikataulu pitää. Aina.

Tämän varmistamiseksi työt tekee maan osaavimmat ammattilaiset ja pidämme myös heistä huolta mitä parhaimmin. Tyytyväinen työntekijä on hyvän lopputuloksen avaintekijä!

Mitä kalustoon tulee, se on viimeisen päälle ja aina kunnossa.

Yrittäjyys

TerraWise on kokonaisuus, joka on muodostunut monen menestyvän yrittäjän liityttyä yhteen.

Yrittäjät jatkavat työskentelyä, nyt suuremmassa kokonaisuudessa, mutta edelleen omistajina ja samalla yrittäjäasenteella, kuin ennenkin. Tämä takaa joustavan toiminnan ja sen, että asiakkaana tavoitat halutessasi yhden tai useamman omistajista helposti ja nopeasti.

Tavoite

Maanviisaana tehtävämme on tarjota asiakkaiden käyttöön yhteenlaskettuna satojen vuosien kokemus, jotta lopputulos on aina vähintään toivottu, vaikkakin tavoitteemme on joka kerta ylittää odotukset.

Meille mahdoton on mahdollisuus.