TerraWise yrityksenä 2018-01-23T14:25:42+00:00

TerraWise yrityksenä

TerraWise on kuten nimikin sanoo Maanviisas.

Se tarkoittaa, että asiakkaana saat meiltä käyttöösi Suomen parhaan tietämyksen, onpa sitten kyseessä infrarakentaminen, louhinta, murskaus, ympäristörakentaminen, viherrakentaminen tai kivi- ja maa-aines. Me tunnemme maan ja Sinä hyödyt siitä.

TerraWise perustettiin joulukuussa 2015 ja siihen on fuusioitu seitsemän alansa huippua edustavaa yritystä. Toimimme Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Toimintaa tukee Sentica Partners ja muita omistajia ovat toimiva johto ja yhtiön avainhenkilöt.

Tällä hetkellä TerraWisen pro forma liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa ja palveluksessa on noin 320 huippuammattilaista.

Kenelle?

Palvelemme niin yksityisiä yrityksiä, kuin julkista sektoria tinkimättömällä ja avoimella asenteella. Yksikään työ ei ole liian pieni tai suuri. Teemme työn aina samalla antaumuksella ja tarmolla.

Miten?

Haluamme, että asiakkaana olet tyytyväinen jokaisen projektin lopputulokseen.

TerraWisen seinätauluun on hakattu vaatimus siitä, että meiltä saat laadukkaimman palvelun ja lupauksen siitä, että aikataulu pitää. Aina.

Tämän varmistamiseksi työt tekee maan osaavimmat ammattilaiset ja pidämme myös heistä huolta mitä parhaimmin. Tyytyväinen työntekijä on hyvän lopputuloksen avaintekijä!

Mitä kalustoon tulee, se on viimeisen päälle ja aina kunnossa.

Yrittäjyys

TerraWise on muodostunut monen menestyvän yrittäjän liityttyä yhteen.

Yrittäjät jatkavat työskentelyä, nyt suuremmassa kokonaisuudessa, mutta edelleen omistajina ja samalla yrittäjäasenteella, kuin ennenkin. Tämä takaa joustavan toiminnan ja sen, että asiakkaana tavoitat halutessasi yhden tai useamman omistajista helposti ja nopeasti.

Tavoite

Maanviisaana tehtävämme on tarjota asiakkaiden käyttöön yhteenlaskettuna satojen vuosien kokemus, jotta lopputulos on aina vähintään toivottu, vaikkakin tavoitteemme on joka kerta ylittää odotukset.

Meille mahdoton on mahdollisuus.