TerraWise logo
  • TerraWise Kivituhka 0/4 mm

Kivituhka 0/3 mm

TerraWise Kivituhka 0-3 mm (0-4 mm) on tarkoitettu yleispäällysteeksi. Käyttökohteita: pihatiet, polut, pysäköintialueet. Sopii myös hyvin pihakivien ja -laattojen asennuspohjaksi sekä luonnonkivien saumausaineeksi. Tiivistyy hienon koostumuksensa ansiosta kovaksi ja kantavaksi pinnaksi.

  • kalliomurske 0/90mm

Kalliomurske 0/90 mm

TerraWise Kalliomurske 0-90 mm on tarkoitettu lisäämään maarakenteen kantavuutta pohjakerrosmurskeena teiden ja rakennusten pohjien jakavissa kerroksissa. Käyttökohteita: rakennusten alatäytöt, piha-alueiden pohjarakenteet, raskaasti liikennöidyt väylät, tonttien nostot, pysäköintialueet. Minimikerrospaksuus 30 cm

  • Kalliomurske 0/32 mm

Kalliomurske 0/32 mm

TerraWise Kalliomurske 0-32 mm on tarkoitettu lisäämään maarakenteen kantavuutta teiden ja rakennusten pohjarakenteiden kantavissa rakennekerroksissa. Käyttökohteita: kevyesti liikennöidyt väylät, piha- ja pysäköintialueet, asfaltin pohjarakenteet, rakennusten anturoiden ja perusmuurien alapuoliset rakenteet, metsä- ja peltotiet. Minimikerrospaksuus 10 cm

  • Kalliomurske 0/16 mm

Kalliomurske 0/16 mm

TerraWise Kalliomurske 0-16 mm on tarkoitettu rakenteiden pintakerroksiin. Käyttökohteita: pihatiet ja pysäköintialueet, sorateiden pintakerrokset. Parhaan lopputuloksen saat, kun tiivistät ja kastelet murskeen levityksen jälkeen. Pintakerrosmateriaali: pihatiet, pysäköintialueet, sorateiden pintakulutuskerrokset, pihojen tasaukset.

  • Kalliomurske 0/11 mm

Kalliomurske 0/11 mm

TerraWise Kalliomurske 0-11 mm on tarkoitettu rakenteiden pintakerroksiin. Käyttökohteita: pihatiet, polut, pysäköintialueet ja pihateiden pintakerrokset. Parhaan lopputuloksen saat, kun tiivistät ja kastelet murskeen levityksen jälkeen.

  • TerraWise Kivituhka 0/6 mm

Kalliomurske 0/8 mm

TerraWise Kalliomurske 0-8 mm (0-6 mm) on tarkoitettu rakenteiden pintakerroksiin. Käyttökohteita: pihatiet, polut, pysäköintialueet ja pihateiden pintakerrokset. Parhaan lopputuloksen saat, kun tiivistät ja kastelet murskeen levityksen jälkeen.

Go to Top