Tule mukaan opiskelija! 

TerraWise Oy tarjoaa monipuolisesti harjoittelupaikkoja opintojen eri vaiheissa oleville opiskelijoille. Olit sitten opintojesi alussa, tai jo lähellä valmistumista, meillä on mahdollisuuksia juuri sinulle!

Tarjoamme harjoittelupaikkoja kaikilla toimialoillamme; Maa- ja infrarakentamisessa, louhinnassa sekä viherrakentamisessa Uudenmaan sekä Pirkanmaan alueilla.

  • Haalariharjoittelu, jossa pääset monttuun oppimaan käytännönläheisesti työstä osaavien ammattilaistemme opastuksella.

  • Työnjohtajan / Työmaainsinöörin harjoittelu, joissa pääset oppimaan työnjohtamisesta tai omasta erikoistumisalastasi kokeneiden työnjohtajiemme sekä työmaainsinöörien ohjauksessa.

  • Viheralan harjoittelu; Viheryksiköstämme löytyy monipuolisesti vaihtelevia työtehtäviä ja oppimista tukevia harjoittelupaikkoja alaa opiskeleville mm. Hortonomi (AMK) ja Ympäristösuunnittelija (AMK). Harjoittelupaikkoja löytyy myös puutarha-alan perus- tai ammattitutkintoa suorittaville sekä kivimiehille.

Monet harjoittelijamme jäävät meille tuntitöihin harjoittelujensa jälkeen, joten sinulla on mahdollisuus saada tärkeää työkokemusta omalta tulevaisuuden alaltasi.

Lähetä hakemuksesi meille Avoimen hakemuksemme kautta!

Opiskelijoiden kokemuksia meillä