Historia

TerraWise perustettiin joulukuussa 2015. Tytäryhtiöt Konevuori Oy, JJ Kaivin ja Kallio Oy, Kanta Kaivu Oy, Vihermali Oy, Ympäristörakennus Saarinen Oy, Kallionporaus Soininen Oy ja Cendigo Oy fuusioitiin TerraWise -konserniin 1.1.2018 alkaen. TerraWiseen liittyneet yritykset ovat lyhyessä ajassa hitsautuneet toimivaksi organisaatioksi. TerraWisen omistaa yhtiön toimiva johto ja avainhenkilöt sekä Sentica Partnersin hallinnoimat rahastot.

TerraWisen toimialoina ovat maa- ja viherrakentaminen, infrarakentaminen, louhinta sekä kiviainesmyynti. Toimimme Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. TerraWisen liikevaihto on n. 100 miljoonaa euroa ja työllistämme tällä hetkellä 270 huippuammattilaista, mutta kasvun tueksi uusille ammattilaisille on jatkuva tarve.

TerraWisen toiminta perustuu laajaan palveluvalikoimaan, taloudelliseen kannattavuuteen sekä ammattitaitoiseen ja osaavaan henkilöstöön. Työt tekevät maan osaavimmat ammattialiset ja kalusto on aina viimeisen päälle kunnossa. Otamme asiakkaan tarpeet huomioon ja takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen, mihin asiakas on aina tyytyväinen. Haluamme luoda pitkäkestoisia ja tiiviitä asiakassuhteita. Pyrimme joka päivä parantamaan ja kehittämään toimintaamme.