Maa- ja
infrarakentaminen

Me tunnemme maan ja sen mahdollisuudet

Kaivurin kauha uppoaa syvälle maahan. Pihatien viimeiset kivet asettuvat paikoilleen. Kimmeltävät hiekanjyvät lentävät tuulessa muodostaen kauniin pyörteen. Ilmassa voi aistia syvän maan tuoksun.

Kivikkoisista teistä tulee sileitä, ja sillat nousevat kaarevina vesien ylle. Valot syttyvät. Vesi alkaa virrata. He tuntevat maan ja sen mahdollisuudet. Viisaina he eivät vain rakentaneet, vaan loivat kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka vaalivat ympäristöä. Aurinko laskee horisontin taakse. On aika antaa istutusten saada alkunsa.

terrawisen työmaalla tampereen keskustassa tehdään pohjarakentamista

Maa- ja pohjarakentaminen

Etsitkö tekijää liiketilan tai mittavamman asuinrakennuksen maa- ja pohjarakennustöihin? Tarjoamme kokonaisvaltaiset rakennuskaivantojen työt. Palvelumme kattavat maankaivuut, alapohjatäytöt, pihojen rakennekerrokset, viemärilinjat, salaojat sekä perustusrakenteet. Kaivantojen ja täyttöjen ohella teemme myös tarvittavat louhinnat.

Erikoisosaamista hyödyntäen toteutamme lisäksi pohjanvahvistus- ja tuentatyöt, kuten ankkuroidut tukiseinät ja massanvaihdot. Meidän kauttamme hoituu myös paalutukset ja stabiloinnit. Olemme apunasi myös muissa erikoistöissä, kuten purkutöissä ja pilaantuneiden maiden käsittelyssä.

Betoni- ja taitorakentaminen

Palvelumme kattavat erilaiset betonirakentamisen tarpeet. Tarjoamme osaamisemme mm. betonisten tukimuurien ja kaukalorakenteiden toteuttamiseen. Rakennamme myös siltoja, perustuksia, väestönsuojia, paalulaattoja sekä maanpaineseiniä. Luomme vesitiiviit rakenteet ja toteutamme parkkikannet sekä kantavat holvirakenteet. Tarvittaessa autamme myös elementtiasennuksissa ja betonipurkutöissä.

työntekijä tarkastelee piirustusta ja tekee siihen merkintöjä rakennustyömaalla

Väylät ja vesihuolto

Toteutamme uudet kadut sekä katujen saneeraustyöt vesihuolto- ja johtojärjestelmineen. Laaja palveluvalikoimamme kattaa tiet ja kadut pintarakenteineen, kunnallistekniset työt, kaukolämpöverkostot sekä ratarakenteet.

Ota yhteyttä
tommi kaija maa-ja infrarakentamisen yksikönjohtaja

Tommi Kaija
Yksikönjohtaja, pääkaupunkiseutu
050 364 8940
tommi.kaija@terrawise.fi

Mikko Lepola
Yksikönjohtaja, Pirkanmaa
040 559 2100
mikko.lepola@terrawise.fi