Työpaikat

Työtä intohimolla, omia vahvuuksia hyödyntäen

Rohkeasti uudistuvan TerraWisen ytimessä on joukko ihmisiä, jotka toteuttavat päivittäistä työtään vapaasti omalla tyylillään vastuun kantaen. Ainekset onnistumisen hetkille luomme joustavuuden, matalan hierarkian sekä vapauden avulla.

Haluamme olla infra-alan halutuin työnantaja. Meidän joukkoamme ei ole veistetty samasta muotista, vaan rakennamme puitteet, joissa jokaisen on mahdollista toteuttaa työtä intohimolla, omia vahvuuksia hyödyntäen. Meille on tärkeää, että organisaatiossamme vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä.
Ota kanssamme ensimmäinen askeleesi omannäköisellä urallasi. Me tarjoamme matkaasi monipuolisia työtehtäviä, yhdessä tekemisen meininkiä, laajan työterveyshuollon, haasteita, rohkeutta, etenemismahdollisuuksia sekä ammattitaitoisen työyhteisön.

terrawisen työntekijä kasvi kädessä

Opiskelijalle

Etsimme vuosittain joukkoomme hyviä tyyppejä, jotka ovat valmiita kehittymään, oppimaan ja ottamaan haasteita vastaan. Rakennamme harjoittelusi osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Kokeneet alamme ammattilaiset ohjaavat ja perehdyttävät sinua kohti tulevaisuuden ammattiasi. Meille riittää, että asenteesi on kohdallaan.


TerraWise tarjoaa monipuolisia työharjoittelumahdollisuuksia Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla eri vaiheissa oleville opiskelijoille jokaisella liiketoiminta-alueella. Olit sitten opintojesi alussa oleva tai jo lähellä valmistumista, meillä on mahdollisuuksia juuri sinulle.

Tule suorittamaan meille esimerkiksi haalari-, työnjohto- tai työmaainsinööriharjoittelu. Meillä on tarjolla harjoittelumahdollisuuksia myös viher- ja maanrakennusalan opiskelijoille.

Monet harjoittelijamme jäävät meille tuntitöihin työharjoittelujakson jälkeen, joten sinullakin on mahdollisuus saada tärkeää työkokemusta omalta tulevaisuuden alaltasi.

Lähetä hakemuksesi meille avoimen hakemuksemme kautta!

Avoimet työpaikat

Etsimme säännöllisesti uusia ammattilaisia kasvavaan joukkoomme.

TerraWise on merkittävä infra-alan kokonaisvaltainen toimija, joka tarjoaa erikoisosaamistaan maa- ja infrarakentamisen, louhinnan, sekä viher- ja ympäristörakentamisen parissa. Toimimme luotettavana asiantuntijana projektien suunnittelusta toteutukseen pääsääntöisesti Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, huomioiden vastuullisesti ympäristön sekä asiakkaat. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 150 huippuammattilaista. 

Etsimme monipuoliseen projektinjohtourakkaamme määräaikaista TYÖNJOHTAJAA lisävahvistukseksi Varsinais-Suomen alueelle. Tehtävässä huolehdit PJU hankkeen toteutuksen laadunvalvonnasta, koordinoit osapuolten välistä yhteistyötä, tuotat kirjallisia raportteja ja osallistut katselmointeihin sekä luot toiminnallasi edellytykset työmaan jouheaan läpivientiin.

Arvostamme aiemmin hankkimaasi työkokemusta ja erityispätevyyksiä, mutta kanssamme saat mahdollisuuden myös laaja-alaiseen ammatilliseen kehittymiseen. Voit siis olla myös urasi alkupuolella aloitteleva ammattilainen.

Toimimme vastuullisesti ja luotamme toiminnassamme ammattitaitoiseen henkilöstöömme. Hyödynnämme apunamme alan viimeisintä teknologiaa ja kalustoa.

Tehtävä on projektikohtainen ja siksi määräaikainen 09/2024 asti. 

Toivomme sinulta: 

 • toivomme sinulta ymmärrystä maanrakennus- ja vihertöistä
 • tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
 • kirjallisia taitoja
 • luotettavuutta
 • kehittymishalua  
 • oma-aloitteisuutta ja tekemisen meininkiä 
 • kykyä sopeutua erilaisiin työolosuhteisiin

TerraWise tarjoaa sinulle: 

 • kilpailukykyisen palkan 
 • hyvän perehdytyksen työtehtäviisi 
 • laajennetun työterveyshuollon 
 • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen 
 • mukavan ja kannustavan työyhteisön ammattilaisten seurassa 

Tehtävään valitulle tullaan teettämään turvallisuusselvitys.

Mahdolliset tiedustelut: 

elisa.korkeamaki@terrawise.fi 

LÄHETÄ HAKEMUKSESI JA CV palkkatoivomuksineen 15.1.2024 mennessä osoitteeseen elisa.korkeamaki@terrawise.fi. 

Rekrytointiprosessimme etenee joustavasti ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa helmi-maaliskuussa sopimuksen mukaan. Toimi pian! 

Täytä avoin hakemus

Kiva, kun kiinnostuit meistä työnantajana. Haluaisimme kuulla sinusta lisää. Vastaa muutamaan kysymykseen ja kerro meille, millaiset työtehtävät sinua kiinnostavat. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopivia mahdollisuuksia aukeaa. Säilytämme avoimia hakemuksia järjestelmässämme 6 kuukautta.