Työpaikat

Työtä intohimolla, omia vahvuuksia hyödyntäen

Rohkeasti uudistuvan TerraWisen ytimessä on joukko ihmisiä, jotka toteuttavat päivittäistä työtään vapaasti omalla tyylillään vastuun kantaen. Ainekset onnistumisen hetkille luomme joustavuuden, matalan hierarkian sekä vapauden avulla.

Haluamme olla infra-alan halutuin työnantaja. Meidän joukkoamme ei ole veistetty samasta muotista, vaan rakennamme puitteet, joissa jokaisen on mahdollista toteuttaa työtä intohimolla, omia vahvuuksia hyödyntäen. Meille on tärkeää, että organisaatiossamme vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä.
Ota kanssamme ensimmäinen askeleesi omannäköisellä urallasi. Me tarjoamme matkaasi monipuolisia työtehtäviä, yhdessä tekemisen meininkiä, laajan työterveyshuollon, haasteita, rohkeutta, etenemismahdollisuuksia sekä ammattitaitoisen työyhteisön.

terrawisen työntekijä kasvi kädessä

Opiskelijalle

Etsimme vuosittain joukkoomme hyviä tyyppejä, jotka ovat valmiita kehittymään, oppimaan ja ottamaan haasteita vastaan. Rakennamme harjoittelusi osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Kokeneet alamme ammattilaiset ohjaavat ja perehdyttävät sinua kohti tulevaisuuden ammattiasi. Meille riittää, että asenteesi on kohdallaan.


TerraWise tarjoaa monipuolisia työharjoittelumahdollisuuksia Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla eri vaiheissa oleville opiskelijoille jokaisella liiketoiminta-alueella. Olit sitten opintojesi alussa oleva tai jo lähellä valmistumista, meillä on mahdollisuuksia juuri sinulle.

Tule suorittamaan meille esimerkiksi haalari-, työnjohto- tai työmaainsinööriharjoittelu. Meillä on tarjolla harjoittelumahdollisuuksia myös viher- ja maanrakennusalan opiskelijoille.

Monet harjoittelijamme jäävät meille tuntitöihin työharjoittelujakson jälkeen, joten sinullakin on mahdollisuus saada tärkeää työkokemusta omalta tulevaisuuden alaltasi.

Lähetä hakemuksesi meille avoimen hakemuksemme kautta!

Avoimet työpaikat

Etsimme säännöllisesti uusia ammattilaisia kasvavaan joukkoomme.

Juuri nyt meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Mikäli koet, että sinulla olisi meille annettavaa, voit lähettää avoimen hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta.

Täytä avoin hakemus

Kiva, kun kiinnostuit meistä työnantajana. Haluaisimme kuulla sinusta lisää. Vastaa muutamaan kysymykseen ja kerro meille, millaiset työtehtävät sinua kiinnostavat. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopivia mahdollisuuksia aukeaa. Säilytämme avoimia hakemuksia järjestelmässämme 6 kuukautta.