Yritys — Keitä me olemme?

TerraWise Oy on infra-alan kokonaisvaltainen toimija, joka palvelee asiakkaitaan Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla.

Palvelumme muodostuvat neljästä osaamisalasta: maa- ja infra-rakentaminen, louhinta ja viherrakentaminen. Osana liiketoimintaamme on myös kasvualustamyynti Tampereella.

Asiakkaitamme pääasiassa ovat kaupungit, kunnat, asunto-osakeyhtiöt ja rakennusliikkeet, mutta toteutamme suuria sekä vaativia yksityistenkin tilaajien hankkeita.

TerraWise Oy tunnetaan alansa luotettavana asiantuntijana, joka pitää kiinni lupauksistaan. Olemme yrittäjähenkinen, ketterä ja tehokas infra-alan yritys. Olemme mielellämme apuna jo hankkeiden suunnitteluvaiheessa.

Palveluksessamme on noin 200 työhönsä sitoutunutta ammattilaista. Työmaillamme työskentelee pääosin omaa väkeämme, mutta käytämme myös osaavia alihankkijoita. Huolehdimme aina, että työntekijöillämme on turvalliset työolosuhteet sekä koulutukset ajan tasalla. Käytössämme on nykyaikainen ja ensiluokkainen kalusto.

Osoituksena toimintamme laadusta, meillä on RALA:n myöntämät Laatu-, Pätevyys-, Turvallisuus- sekä Ympäristösertifikaatit.

RALA sertifikaatit