Taloyhtiöille

Taidolla taloyhtiöiden tukena

Tarvitseeko taloyhtiönne salaoja- tai piharemonttia? Kaipaatteko luotettavaa kumppania louhinta- tai betonointitöihin? Onko viemäri- tai vesijohtoliitoksissa parantamisen varaa? Alkaako pihakansirakenne olemaan korjausta vailla?

Tarjoamme taloyhtiöllenne kaikki maa- ja infrarakentamisen, louhinnan sekä viher- ja ympäristörakentamisen palvelut saman katon alta. Haluamme helpottaa arkeanne ja tehdä remontoinnista sujuvaa sekä vaivatonta. Me takaamme töiden etenemisen suunnitellusti ja aikataulussa huomioiden  aina taloyhtiönne erityistarpeet. Yhdessä teemme taloyhtiöstänne toimivan kokonaisuuden, missä jokainen viihtyy.

terrawisen toteuttama taloyhtiön piha taloyhtiölle

Salaojaremontit

Onko salaojaremontin tarve päässyt yllättämään taloyhtiönne? Salaojat ja sadevesiviemärit ovat olennainen osa rakennusten kosteudenhallintaa ja pitkäikäisyyttä. Sadevesiviemäröinti on luontevaa uusia salaojaremontin yhteydessä. Oikein asennetut sadevesiviemärit yhdessä toimivan salaojituksen kanssa antavat talollesi varman suojan kosteutta vastaan sekä parantavat lämmön- ja vedeneristystä.

Ymmärrämme, että taloyhtiönne salaojaremontti on iso satsaus ja se voi olla haasteellinen logistisesti, myös asukkaiden kannalta. Työskentelemme tehokkaasti ja joustavasti, huomioiden aina asukkaiden tarpeet ja pyrkien minimoimaan häiriöt prosessin aikana. Ota meihin yhteyttä, ja käydään yhdessä perusteellisesti läpi salaojaremontin kaikki vaiheet aina tarpeen tunnistamisesta toteutukseen saakka. Me emme kauppaa salaojaremontteja, vaan vastaamme tarpeeseen.

Piharemontit

Alkaako taloyhtiönne piharemontti olemaan ajankohtainen? Ota meidät avuksesi. Onnistunut piharemontti on avain asukkaiden viihtyvyyteen ja yhtiön profiilin nostamiseen. Viihtyisä piha ei ole vain visuaalisesti näyttävä, vaan tekee taloyhtiöstänne houkuttelevan ja nostaa kiinteistön arvoa.

Olipa kyseessä sitten piha-alueen suunnittelu ja maisemointi, kävelyreittien ja polkujen rakentaminen, istutusten uusiminen, ulkorakennuksien toteutus tai leikkipaikkojen kunnostus, meillä on osaamista luoda toimivia ja pitkäikäisiä pihoja.

tekonurmirullia pinossa piharemonttia varten taloyhtiön pihalla

Louhintatyöt

Etsittekö luotettavaa kumppania suorittamaan taloyhtiönne louhintatyöt? Toteutamme erilaiset louhinnat taloyhtiöllenne aina salaojalouhinnasta kellarin kiilaukseen. Asiantuntijamme kertovat mielellään erilaisista louhinnan mahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiinne jo suunnitteluvaiheessa.

Betonointityöt ja betonikannet

Toteutamme kaikki betonointityöt ja betonikannet taloyhtiönne tarpeisiin. Palvelumme kattavat valut, lämmön- ja vedeneristyksien korjaukset ja parantamiset, pihakansien kunnostukset sekä tukimuurit. Me varmistamme rakenteiden kestävyyden, toimivuuden ja laadun. Ota meihin yhteyttä ja ratkaistaan, miten voimme vastata taloyhtiönne tarpeisiin.

kaksi louhinnan työntekijää kävelevät työmaalla betoniseinän vieressä

Viemäri- ja vesijohtoliitokset

Tarvitseeko taloyhtiönne apua viemäri- ja vesijohtoliitosten tai tonttiliittymien kanssa? Olipa kyseessä uuden viemäri- tai vesijohtojärjestelmän rakentaminen tai vanhojen vesijohtoliitosten korjaus, me toteutamme. Meidän kauttamme onnistuvat laadulla myös tonttiliittymät. Tarjoamme taloyhtiöllenne asiantuntevaa neuvontaa aina tonttiliitosten ja -liittymien suunnitteluvaiheesta toteutukseen, unohtamatta kilpailukykyisiä hintoja.

Ota yhteyttä
niko lindfors viher-ja ympäristörakentamisen yksikönjohtaja

Niko Lindfors
Yksikönjohtaja
0400 456 232
niko.lindfors@terrawise.fi