Viher- ja ympäristö-
rakentaminen

Viisaina me tiedämme vihreyden merkityksen

Puun juuret kohtaavat maan. Lapioiden lempeä kolina kantautuu naapurustoon. Vakaat kädet istuttavat kasvin multaan. Alueen viimeinen ruusu on saanut alkunsa.

Puiston nurmi tuntuu kuin pehmeältä matolta jalkojen alla. Viisaina he tietävät vihreyden merkityksen. Kattojen ylle nousee vihreyden tuomaa valoa. Puistojen penkit asetetaan paikoilleen. Leikkipuistoista ja jalkapallokentiltä raikaa lasten nauru. Lintujen laulu täyttää ilman ilolla ja harmonialla, luoden taustamelodian kaupungin sykkeelle.

terrawisen työntekijä kantaa tekonurmirullaa viherrakentamisen työmaalla

Kaupunkiympäristöt

Kaupunkiympäristöjen viherrakentaminen on tärkeä osa kestävää kaupunkisuunnittelua. Toteutamme kaupunkeihin monenlaista rakentamista, kuten puistoja, toreja ja kävelykatuja katupuineen. Luomme kokonaisuuksia, jotka tarjoavat korkealaatuisia elinympäristöjä kaikille.

Liikunta- ja leikkipuistot

Liikunta- ja leikkipuistot nostavat alueiden viihtyisyyttä. Toteutamme täydellä palvelulla kaikki liikunta- ja leikkipuistot, sekä tekonurmikentät erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme puistoja, jotka rakentuvat turvallisuus ja kestävyys edellä.

koulun piha, jossa pyöräkatos ja liikuntapuiston juoksualue

Viherkatot

Viherkatot tarjoavat tehokkaan tavan tuoda vihreyttä ja lisää elintilaa kaupunkeihin. Elämä kaupungeissa siirtyy yhä enemmän katoille tilanpuutteen vuoksi. Katot muuntautuvatkin viihtyisiksi oleskelu- ja leikkialueiksi. Tarjoamme innovatiivisia viherkattoratkaisuja, jotka yhdistävät luonnon kauneuden ja kestävän kehityksen. Viherkatot ovat paitsi visuaalisesti houkuttelevia myös hyödyllisiä ympäristölle ja rakennukselle.

Palvelut rakennusliikkeille

Tarjoamme täyden palvelun kokonaisuuksia rakennusliikkeille. Rakennamme viherkatot, kansipihat sekä kaikki piharakenteet. Lisäksi toteutamme koulu- ja päiväkotipihat niin uudis- kuin saneerauskohteissakin.

Palvelumme kattavat myös pihavarastojen, porttikongien sekä polkupyörä – ja roskakatoksien toteutuksen. Olipa kyseessä sitten uudiskohde etäämpänä keskustasta tai saneerauskohde kantakaupungissa voit luottaa monipuoliseen osaamiseemme. Palvelemme laadulla aina pienemmistä yksittäisistä projekteista suurempiin kokonaisuuksiin.

terrawisen toteuttama koulun piha, jossa etualalla leikkipuisto

Yksityispihat

Etsitkö unelmiesi pihan toteuttajaa? Toteuta unelmasi meidän avullamme. Viihtyisä piha-alue on avain rentoutumiselle ja ilon hetkille. Palvelemme yksityishenkilöitä laajoissa ja haastavimmissa yksityispihakokonaisuuksissa aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen.

Ota yhteyttä
niko lindfors viher-ja ympäristörakentamisen yksikönjohtaja

Niko Lindfors
Yksikönjohtaja, pääkaupunkiseutu
0400 456 232
niko.lindfors@terrawise.fi

Mikko Lepola
Yksikönjohtaja, Pirkanmaa
040 559 2100
mikko.lepola@terrawise.fi