Vastuullisuus — Kuinka toimimme?

TerraWise Oy on tunnollinen yritys, joka antaa ammattilaisilleen turvalliset työskentelyolosuhteet ja mahdollisuuden kehittyä urallaan. Nykyaikainen kalustomme on kunnossa ja urakkamme valmistuvat ajallaan vahingoittamatta ympäristöä.

Työturvallisuus ja hyvinvointi

Tarjoamme työntekijöillemme turvalliset työolosuhteet sekä kattavan terveyshuollon. Noudatamme työmaillamme työturvallisuutta ja -terveyttä koskevia ohjeita ja määräyksiä. Ennaltaehkäisemme riskejä ja tapaturmia työturvallisuuskoulutuksilla sekä kartoitamme toimintamme riskit, jotta voimme ennakoida ne. Teemme jatkuvasti töitä työturvallisuuden ja hyvinvoinnin kehittämiseksi, varmistaaksemme henkilöstömme jaksamisen töissä ja sen ylläpitämisen. Tavoitteemme on tavoitella tapaturmatonta työyhteisöä.

Ympäristö

Kartoitamme toimintamme ympäristövaikutukset ja huomioimme kaikkien hankkeiden viranomais- ja ympäristövaatimukset. Pyrimme aina poistamaan tai minimoimaan työmaidemme haitat ympäristölle. Tiedotamme aktiivisesti toiminnastamme lähiympäristölle ja sidosryhmille. Pyrimme parantamaan toimintaamme saamamme palautteen pohjalta. Käytämme CE-merkittyjä ja turvallisia rakennusmateriaaleja, ja lajittelemme työmaillamme syntyvät jätteet.

Palvelulupaus

Tavoitteemme on toimittaa laadukas lopputulos tyytyväiselle asiakkaalle sovitussa aikataulussa. Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia ja kalustomme uusinta teknologiaa. Panostamme työnsuunnitteluun, ja ajantasaiseen laadunhallintaan.

Näillä keinoilla takaamme laadukkaan, tehokkaan ja turvallisen työskentelyn sekä kerralla valmiin lopputuotteen. Nykyaikaisella kalustollamme voimme toteuttaa asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet.

TerraWise Oy:n vastuullisen liiketoiminnan eettiset toimintaperiaatteet