Pirkanmaan monipuoliset

kiviainespalvelut

Uusi vuosi on alkanut ja sitä myötä on hyvä tutustua Pirkanmaan kiviainesalueisiin.

TerraWisella on Pirkanmaalla kolme kiviainesaluetta, jotka sijaitsevat; Nokian Tappurinlehdossa, Lempäälän Pitkäkalliossa sekä Kangasalalla Putkimiehentiellä.

Kaikki yksiköt tarjoavat ensiluokkaisia kiviaineksia, mutta Nokian Tappurinlehdossa on myös puhtaan maan vastaanottomahdollisuus, mikä mahdollistaa kustannustehokkaan meno-paluukuorman kätevän kuljetuksen. Myös Lempäälän Pitkäkallioon olemme suunnittelemassa maa-aineksien vastaanottopalvelua kevään 2022 aikana, joten palvelumme kehittyvät. Kaikilla Pirkanmaan kiviainesalueilla TerraWise valmistaa yleisimmät kalliomurskeet sekä sepelit, joten riippuen sijainnistasi, kiviainesten nouto tai toimitus käy kätevästi Pirkanmaan alueella.

Kiviainesalueiden lisäksi Pirkkalasta löytyy kasvualustojen myyntialue, TerraWisen kasvualustat sopivat mainiosti ympäristörakentamiseen sekä viherrakennuskohteisiin. Pirkkalasta löytyy myös louheen vastaanottopiste. Pirkanmaan kiviainespalvelut pystyvät vastaamaan moniin tarpeisiin.

Meillä on loistavat resurssit asiakkaidemme palvelemiseen, sillä olemme saaneet vahvistusta Pirkanmaan tiimiimme muun muassa uuden aluepäällikön muodossa. Tiimimme tavoitettavuus on hyvällä tasolla, asiakkaamme saavat vastaukset nopeasti kyselyihinsä.

Tutustu lisää Pirkanmaan kiviainesasemiimme ja verkkosivuillamme ja ota yhteyttä meihin täyttämällä lomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kiviainesmyynti@terrawise.fi!

Kuva: Pirkanmaalla on monipuoliset kiviainespalvelut.